Aeroporti I Prishtines Mundesi Punesimi Docs

 • document

  Mars Mapt March

  ZMB Zyrtar për Mundësi të Barabarta ... ANP Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës NSH Ndërmarrjet Publike ... tjerash, qasja e barabartë në mundësi punësimi. Gjuhët zyrtare të Republikës së Kosovës janë gjuha shqipe dhe serbe,

 • document

  kk.rks-gov.net

  ... të magjsitraleve të rëndësishme (Shih kapitullin e transportit për më gjërë). Në territorin e saj gjendet edhe Aeroporti Civili i Prishtinës. ... PUNËSIMI. PROFILI EKONOMIK ... në disa zona rurale kemi potenciale të larta dhe të njohura,kurse tash ka mundësi që ato t’i ...

 • document

  kk.rks-gov.net

  Në territorin e saj gjendet edhe Aeroporti Ndërkombëtar Civil i Prishtinës. ... PUNËSIMI. Sikurse në nivel të vendit, ... kurse tash ka mundësi që ato t’i prodhojmë edhe si kultura ...

 • document

  1. ZHVILLIMI I QËNDRUESHËM EKONOMIK - Fillimi

  UPUniversiteti i Prishtinës. ZAPZyra e Auditorit të Përgjithshëm. ZKZyra e Kryetarit. ZKMZyra e Kryeministrit. ... shihet që baza e ulët e eksportit i lejon Qeverisë mundësi të limituara për të hyrë në borxh. Andaj, ...

 • document

  REFUGJATË NËN QIELLIN E RI

  Po pikërisht shkronja "sh" qe i vetmi tingull që e bënte shqiptimin e emrit të Prishtinës të tingëllonte si kryeqyteti i Kosovës. ... PUNËSIMI ËSHTË I AUTORIZUAR." ... Destinacioni tjetër yni ishte aeroporti i Shkupit. Të gjithë refugjatët mbanin të njëjtat qese në duar.