Lektyra Poezi Te Zgjedhura Docs

 • document

  Biblioteka shkollore e LAPSH Naim Frashëri në Zvicër ...

  rendor Autori Lektyra Klasa Sasia 1 Ramadan Pasmaqiu Tregim për kecin bardhosh 15 ... 32 Ymer Shkreli Poezizgjedhura 65 33 Petro Marko Shpella e piratëve 65 Biblioteka shkollore e LAPSH "Naim Frashëri" në Zvicër, kantoni Vaud 1. N°

 • document

  lapsh-lozan.com

  Lektyra Sasia Ramadan Pasmaqiu Tregim për kecin bardhosh Skender Hasko Xhevat Beqaraj Bedri Dedja Adelina Mamaqi Qamil Batalli ... Poezizgjedhura Xixëllonjat e vogla Dheu është flori Vjersha të zgjedhura për fëmij ...

 • document

  FTESË PËR SHPREHJE INTERSIT SHFMU“Drita” ne Majac ...

  Autori dhe lektyra Sasia Ramadan Pasmaqiu-TREGIM PËR KECIN BARDHOSH,1 20 Skender Hasko-VALLJA E SHKRONJAVE, 1 20 Xhevat Beqaraj-KAM NJË HARMONIKË, 1 20 ... Ymer Shkreli-POEZIZGJEDHURA, 6 20 Petro Marko-SHPELLA E PIRATËVE, 6 20 Sylejman Pitarka-TRIMI I MIRË ME SHOKË SHUMË, 7 20

 • document

  Lektyra Shkollore Lutjet E Mbremjes Anton Pashku

  POEZI. Ali Podrimja. POEZIZGJEDHURA PËR FËMIJ ... Anton Pashku | Facebook. http://www.facebook.com/AntonPashku Anton Pashku. 924 likes · 4 talking about this. ... ... http://www.sitestatr.com/what-is/lektyra-shkollore-per-kl-7-tregime-te.

 • document

  Republika e Kosovës

  MeD-ja, po ashtu, i ka blerë edhe 10 komplete të tjera me lektyra shkollore, me 3100 ekzemplarë, që do të dërgohen këto ditë në SHBA dhe në vende të tjera të Evropës. ... POEZIZGJEDHURA, 2 Qamil Batalli - TREGIME TË ZGJEDHURA PËR FËMIJË, 2