Valle Kosovare Docs

 • document

  MIFDA Program Summary 2010-2011 Season

  Valle Kosovare (Albania) Sapri Tama (Israel) Bourree a Deux Temp (France) Miserlou (Greece) Istanbul Bar (USA) [2,2] Numero Cinquo (Mexico) Por Que Va / Rumelaj (Latin - Gypsy) Hora nuntasilor (Romania) Samson (Pontos) MIFDA Dance Program for 9/24/10

 • document

  C:UsersEddieDocumentsMVFD Play frequency 2012

  86 Valle Kosovare (M 84-6, Z-23) 7 87 Zemer Atik (M 63-21, Y-55) 7 88 Horehoronsky Czardas (M 15-18, E-39) 6 89 Irish Lamentation (M 86-13, Y-109) 6 90 Jiana (M 89-17, X) 6. 91 Kanir'eh (Yaron Ben-Simchon 2009) 6 92 La Bastringue (M 39-17, F-49) 6

 • document

  MIFDA Program Summary 2012-2013 Season

  Valle Kosovare (Albania) Mari Mariko (Bulgaria) MIFDA Dance Program for 11/16/2012 Warmup Setnja (Yugoslavia) Savila Se Bela Loza (Serbia) Boiereasca (Romania) Teaching Kapetan Vojvoda (Bulgaria) Dobro Ljo (Bulgaria) Valle Pogonishte (Albania)

 • document

  Circle & Folk Dance Bouzouki Repertoire - Paul Boizot

  valle e luleve c. valle kosovare c* valle jarnana (balluk e prere) vangelio (kalamatianos) v. ve david c*v. veceraj sino cv. veriditas v. vranjanke c* wave of love c. white bird . wind of change. winds on the tor c* ya ribbon . yedid nefesh.

 • document

  2013

  Morristown Folkdancers - Most Programmed Dances of 2013 31 KALI TIHI 29 YALDATI 28 SVATBA 27 VALLE E PERMETIT 26 BLUE TANGO 25 NE FELJ LANYOM 22 VALLE POGONISHTE 21 HINEY MA TOV 20 KIRCO NA CARDAK SEDESE 19 C'EST UNE JEUNNE MARIÉE 19 DE VALSE ZEEMAN 19 EILAT 19 ...

 • document

  www.turquasi.nl

  Valle Dardhare. Valle e Rexhës. Valle Kosovare. Valle pogonishte. Valse Zeeman. Veselinovo. Veselo finsko pajdusko. Vlaško za Pojas. Vleegerd. Vodarka. Vulpiutza. Wandering waltz contra. When Chloe. Yaffo. Yarko Parag. Yoducha rayonaay. Zvarniara

 • document

  ENQUETE VOLKSDANSGROEP KATWIJK

  ... Morava Omrim yeshna eretz Hot time in the old Sborenka Or Town tonight Svornato horo Se may te ni Joie de Vivre Valle Kosovare Shamor Vesachor Levi Jackson Rag Hora Femelior Sherele The Peeler & the Goat Kezes Shimri li al Ha Swiss Lassie Starodavny Mamjenka manginah Sybils ...

 • document

  swifdi.org

  Valle Kosovare. MS. Yugoslavia. Valle Nuseve Nga Korce. MS. Albania. Valle Pogonishte. MS. Albania. Vallja E Rrajces. Valse de Lamite. CF. Canada. Valse Lancier. CF. Canada. Varnenska Tropanka. MS. Bulgaria. Varnensko Horo. MS. Bulgaria. Ve David. XF. Israel.

 • document

  www.bravade.eu

  ( ) Valle Dardare Alb ( ) Valle Kosovare Kos ( ) Valle Pogonishte Alb ( ) Vals från Vinön S ( ) Valse zeeman Nl ( ) Varnenski kjucek Bg ( ) Varnenski predsv tanz Bg ( ) Ve David Yevei Eynayim Isr ( ) Vesselinovo horo Bg ( ) Vesyolaya Kadril Ru

 • document

  KOSOVARË COMPOSERS Ed. KCNM KOMPOZITORËVE KOSOVAR OF ...

  KOSOVARË PORTRAITS OF KOSOVAR COMPOSERS Ed. KCNM. ... së lehtë, dhjetra valle orkestrale etj. Among his works, the monumental symphonic poem “Skënderbeu” is distinguished together with the other works such as Wind quintet, Sonata for clarinet

 • document

  www.volksmuziekorkest-torkest.nl

  Valle dardare. Valle Kosovare. Valle e rëxhes. Amerika. All American prom. Good old days. Grand Square. Jingle bells. Lucky seven. Ranger’s waltz. Slaunch to Donegal. Tennessee wig walk.

 • document

  Urania Tänzeliste März-Mai 2009 - Choretaki | Das ...

  15 Valle kosovare Kosovo/ L. Shannon 16 Indijski Čoček (Lute lute) Kosovo/ Xenos/ L. Shannon 17 Jeni Jol Türkei /Ursoaica 18 Čoček (Sao Roma) Makedonien/ Rom/ Xenos/ L. Shannon . Title Urania T nzelisten ab 2009 Author: Ulli Bixa Created ...

 • document

  www.hal-pc.org

  Valle Korcare (Prespa) Valle Kosovare Vallja E Miratovces Vals Bergrosa Vals etter Eric Sahlstrvm Vals etter Jens Smed Vals etter Ka'l Fant Me'ever Lanahar Megdansko Horo Meitschi Putz Di (Lassie Wash your face) Michael Hermann F Orch, Sonart M-302 78

 • document

  Repertoire Balorkest Turquasi op land

  Repertoire Balorkest Turquasi op land Albanië Ajšino Oro Bračno Oro Çobankat Gorarce Vajta n'Elbassan Valle Dardhare Valle Kosovare Valle e Rexhës

 • document

  bashkëkohore / Mrekullia e Krijuesit – Agjërimi i ...

  shqetësim për shoqërinë Kosovare / Këshilla nga dietari “Sufjan Etheuri” / Shtatë këshilla për të ... nuk e shihni vallë? {EDH-DHARIJAT:20-21} Siç mund të shohim, Zoti u rekoman-don muslimanëve në Kuran të gjitha fushat dhe shkencat. Për këtë arsye,

 • document

  Laga’

  Valle Kosovare Armenië Aghchka Jerazanke Ambee dageets Garoun Sirdes Bulgarije Buen vjatûr vee Dobrudžanska pandela Dwasti tristi Idam ne idam Karamfil Pustono ludo i mlado Rusi kosi Sirto Staro Gradešniško horo Svornato Engeland

 • document

  danceophile.com

  jarabe del valle mex 3 06.120 ir2 2047 mh1104 fol z1b533 jarabe la botella jarabe loco jarabe loco, el (veracruz) jarabe michoacano sedil/22 jarabe mixteca mh 1105 jarabe mixteco 0210550 jarabe pateño jarabe ranchero jarabe san miguelito sto84/7 jarabe tapatio mex 87/42

 • document

  Horaire Hiver 2010

  Alain Valle e Qemalit (ALB) 14 janvier Jacinthe R. Itele (Rou) Isabelle Do tri ... 21 janvier 28 janvier 4 février Caro - Dominique Valle Kosovare [Caroline] Jacinthe R. Rapatma (TUR) 11 février Caro Isabelle 18 février 25 février 4 mars 11 mars Joseph Joseph 18 mars Natacha Hiney Matov (ISR ...

 • document

  ENQUETE VOLKSDANSGROEP KATWIJK - Welkom op de site van ...

  ... Dam Yosef Hora a doua din Timis Keletsi Valle Kosovare Hora de la Inceput Kudrjavchik Ashun Daje Mori Hora Femelior Lugovonjka Hora mare Posadila Rozu Vranceneasca Tschereswitschki Mociriţa Dobbelt Kvadrille Romanul de la Bolintin Mazurka di Roumanian Clublife Graziella Ursăreşte ...

 • document

  PARTICIPACIONES POR PAÍSES

  Valle Kosovare Dream world Eh ta dish Zemra prap te kerkon Bileta Valeria Mames Mos më urrej Hajde more djalo Te dua ty raj & M. Cani Let me die for you Versus Ante i tokes sime I’m not a puppet Piano e vjeter Tjetra POS PTS 7º 78p SF - 24º 56p

 • document

  Deutsches Tanz-Sport Abzeichen - Tanzen im SSC

  Albanien *** Valle kosovare 1, 13, 16, 14, 23 ... Albanien ** Valle pogponishte 1, 4, 12, 13, 14, 19 6 3 1, 2 49 Albanien *** Vana tsgnors 1, 5, 13, 6 3, 8 3, 1 1, 2, 3, 4 4, 5, 13 14 Albanien ** Zenska albanska igra 1, 5, 13 2, * 1, 3, 8 12, 14 33 * Sonderfassung

 • document

  Danslijst At va'ani 2010 – 2013 Beg Sam Gev Land CD seizoen

  191 Valle e mesme 2012-2013 G Albanië 192 Valle e mesme 2011-2012 G Albanië 193 Valle e rexhes 2010-2011 G Albanië 194 Valle Jarnane 2011-2012 G Albanië 195 Valle Kosovare 2011-2012 G Kosovo? 196 Valle vajzës e Körces 2010-2011 G Albani ...

 • document

  blogmanamani.files.wordpress.com

  Valle Nuseve Kosovare/Cigana de Kosovo. Kerem Eyle/Cigana de Albânia. Sá from Bujanovac/Cigana de Sérvia . Idam NE Idam/Bulgária. Iz Banju Ide/Sérvia. Czardas/Hungria. Romanian Fantasy/Romênia - contemporânea. Hora Mare A Vrancei/Romênia. Aveleira/Romênia.

 • document

  www.oocities.org

  ... //www.goldenwebawards.com:temporarypreviewfile.html http\://www.albpop.yucom.be/alb_pop/veriu/valle_Lezhiane.mp3:music/mp3.html ... //www.te-lehta.yucom.be/kenge/te_lehta/alb/Kosovare_Mix/Ma_ke_prishe_gjumin-S-Fejzullahu.mp3:music/mp3.html http\://www.albpop.yucom.be/alb_pop/P_Simaku ...

 • document

  Poezia Nr 39

  me vëllezrit kosovarë Do ti nxjer në valle bese besë e lidhur gjer në varr Po nuk pata një shami... Do ta gris nga guna ime... Do ta dredh në ball' të valles... Si nis shqipja fluturime. Pa do marr edhe dyfekun... Do qëlloj do ç' poj në qiell...

 • document

  Programma De Ronde I

  23 Valle Kosovare AL EBRU 3 4 6 2 8 10 6 7 11 5 24 Polka van Kortenberg VL EBRU 3 4 4 3 3 4 6 5 10 25 Katonti IL SOVA 3 3 4 5 4 3 5 4 9 5 6 13 26 Prime Minister AUS 4 3 27 Yesh Sham Bama IL SOVA 3 5 5 3 4 28 Berovka MK EBRU 3 4 4 3 3 29 Picking up sticks 8 Dans. Title: Book1

 • document

  Plani vjetor lendor Edukim muzikor,kl.VIII Hyrje: 1)

  49 Muzika kosovare dhe autorët e saj 50 Dëgjim me pjesë të ndryshme muzikore shqiptare dhe kosovare 51 5)Orë e lirë Orë e lirë ... Valle zejbekçe 56 Valle hajdutçe 57 Punimi i valleve 58 Punimi i pjesës muzikore 59 ...

 • document

  danceophile.com

  VALLE del Cauca- Niche_Salsa CD129.20 BAILLANDO - Salsa_Ruiz CD129.21 AZTLAN - bolero (mp3) CD130.01 Bolero.mp3 DOSGARDENIAS - bolero (mp3)-Carillo CD130.02 EL ESPEJO - bolero (mp3)_108 CD130.03 JURAMENTO - bolero (mp3)_Matamoros CD130.04

 • document

  Zgjedhja dhe Fronëzimi i Kryepiskopit Anastas – guri i ...

  Fëmijët kosovarë marrin pjesë aktive ... këngë e valle, recitime, dialog në anglisht midis nxënësve u përcoll me duartrokitje nga të pra-nishmit, të cilët kishin mbushur sallën. Për nxë-nësit më të dalluar u shpërndanë dhurata, duke

 • document

  FTESË - Interculturel.ch

  recitale këngë dhe valle, kurse në pjesën e dytë të programit do të ket muzik popullore të interpretuar nga një grupë muzikore kosovare. Prandaj ju ftojmë që sa më masovikisht të vini të festojmë bashkarisht.

 • document

  Muzika post-aheng, (nga gjysma e dytë e shek

  ... dhe piano, të titulluara: “Bilbili”, “Fyelli i bariut”, “Katër valle” dhe “E ... Ramadan Sokoli etj. Shumë këngë të kësaj natyre, janë edhe ato të kompozuara nga kompozitorët kosovarë, si p.sh: “Baresha”, e kënduar nga Nexhmije Pagarusha me muzikë të ...

 • document

  www.judo-muenchberg.de

  Valle, Yuri JV Ippon Rodewisch Limmer, Tobias JC Leipzig TV Kaufbeuren 1. Judo Club Münchberg Sat, Yusuf Land, Johannes Kauper, Matthias ... Sejdiu, Kosovare Schumann, Celine Schulze, Kevin Name, Vorname Verein Platzierung - 28 kg - 31 kg - 34 kg - 37 kg - 40 kg - 43 kg - 46 kg - 50 kg - 55 kg

 • document

  Çesk Zadeja, 85 vjetori i lindjes. Aktivitete.

  Suitë vokale me temë kosovare në tre kohë për kor, solist e piano (1984) vlerësuar me çmim të parë. ... Gjithashtu ka shkruar shumë skena koreografike e valle ndër të cilat përmenden: 1. Vallëzimi i Shqipeve. 2. Oshëtima e maleve.

 • document

  Kosovo: la falsa normalizzazione

  Giocando a questo gioco, le autorità kosovare possono permettersi di proclamare ... nella valle di Preševo, in Macedonia e in Kosovo. Nei territori quindi dove vi sono stati conflitti armati e dove la situazione politica è tutt'ora instabile.

 • document

  “Spartiti per Scutari”, sot koncert në Shkodër

  Taskanës apo Valle D’Aostës, ... “Spartiti per Scutari Orchestra” ka një repertor të larmishëm që shkon nga këngët kosovare te vallet e jugut të Shqipërisë, duke kaluar përmes muzikës shkodrane, dibrane, vlonjate,

 • document

  www.egjiptianet.de

  Egjyptianëve kosovarë. P Ë R : - RADIOTELEVIZIONI I . KOSOVËS . . . . . . . . . . . - Prishtinë, „Zija Prishtina“, nr.12 ... A mos vallë këta na qenkan ata pasardhës të romëve të Penxhabit të Indisë, të cilët në shek.

 • document

  L’iniziativa benefica Aiuti umanitari per il Kosovo, l ...

  hanno raccolto derrate alimentari di prima necessità da destinare alle popolazioni kosovare. ... industriale Valle Ufita che hanno messo a disposizione più di una tonnellata dei loro prodotti. Altresì sono raccolte altri prodotti di prima necessità.

 • document

  peer education partnership - UNRIC Brussels

  AUTORITÀ KOSOVARE ALBERT PRENKAJ,Vice ambasciatore Kosovo in Italia MINISTRO DEL WELFARE MINISTRO dell’Educazione ... Roberto Valle, Facoltà Storia Europa Est, Università Sapienza, Roma Afrim Hoti, Dipartimento Scienze Politiche, Università di Pristina

 • document

  P A L M A R E S 2009 - Site officiel du Canton de Vaud ...

  Dalla Valle Arthur De Angelis Fabio De Castro Samuel Desarzens Benoît Despraz Jonathan Dessous l'Eglise Jérôme Devaud Jonas ... Ibrahimi Kosovare Pharmacies Pulliérane & Copet SA - Vevey Imeri Rejhane Pharmacie Amavita St-Jean GaleniCare SA - Lausanne

 • document

  ITALIA/KOSOVO

  AUTORITÀ KOSOVARE Albert Prenkaj Incaricato d'Affari L.C., Ambasciata del Kosovo in Italia Muhamet Gjocaj, Direttore del Dipartimento e Benessere Sociale ... Roberto Valle , Facoltà Storia Europa Est, Sapienza - Università di Roma Afrim Hoti, ...

 • document

  10 Zëri · E enjte, 8 mars 2007 Diaspora

  valle popullore shqiptare në korri-dorin e madh të këtij objekti. Ishte një paraqitje simpatike që zgjoi kër-shërinë e publikut shqiptar, belg, maroken etj. Organizatorët shqip-tarë kishin përgatitur për të gjithë t ...

 • document

  con i muli Kosovo – Montenegro Albania

  ... montenegrine e kosovare, che d’estate popolano gli al-peggi e le alte valli, come accadeva sulle nostre Alpi e negli Appennini sessanta o forse cento anni fa. ... Si scende poi verso la valle di Bivoliak che termina a Plav, dove i minareti si mescolano ai campanili cristiani. Pernot-